Scics kleuradvies Roden

Waarom een kleuranalyse?
Om kleding in de juiste kleuren te leren dragen en daardoor het mooiste in u naar boven te halen. Om u laten schitteren en stralen.
Kleuren kunnen we onderverdelen in de koele en warme tinten. Van nature hebben wij pigmentcellen in onze huid, die ook warme of koele kleurtonen kennen. De analyse richt zich dus voornamelijk op de huid. Maar ook kijken we naar uw ogen en haar.
Omdat pigment niet verandert, zit immers vast in je dna, kan de analyse op elk moment plaats vinden. In de zomer als de huid gebruind is, of in de winter als de huid bleek is.

Kosten kleuranalyse:
• 1 persoon € 95,00 incl. hapje, drankje en kleurwaaier.
• 2 personen tegelijk € 85,00 p.p incl. hapje, drankje en kleurwaaier.

   

Hoe gaat de kleuranalyse in zijn werk:
Ik werk met het 10-seizoenensysteem. De vier basis seizoenstypen, winter, zomer, lente, herfst, en de zes aanvullende combi typen. Door het draperen van verschillende kleurdoeken langs uw gezicht, kunt u samen met mij, zelf zien wat het effect is van de verschillende kleurtonen. De analyse vind `s avonds in de winkel plaats. Omdat wij over visagie spiegels met daglichtlampen beschikken, kan dit in de avonduren. De analyse gaat op afspraak en duurt ongeveer twee uur, onder het genot van een hapje en drankje.  Waarna u een op uw persoon afgestemde waaier met 36 kleuren ontvangt.